PRAVNI POUK

Prepovedano je vsako nedovoljeno kopiranje, citiranje vsebine in uporaba slik. Če želite posedovati kakršnokoli stvar, ki je del spletne strani toplotnacrpalka.org in njenih podstrani ali želite karkoli uporabiti nas kontaktirajte na podpora@toplotnacrpalka.org. Vsebina spletnega portala https://toplotnacrpalka.org ne predstavlja nobenih uradnih informacij, niti ne jamči da je katera koli informacija na tej spletni strani točna.

S spletnim portalom https://toplotnacrpalka.org upravlja fizična oseba ”upravljalec” (v nadaljevanju ”spletna stran” ali ”toplotnacrpalka.org” ali ”TC” ali ”TČ” ali ”spletni portal”). Če želite direktno kontaktirati z lastnikom in/ali upravljalcem/a spletne strani, pošljite e-mail na podpora@toplotnacrpalka.org z zadevo ”kontakt upravitelju”.

Spletna stran TČ predstavlja različne izdelke povezane z ogrevanjem, hlajenjem, energetiko, ter ostale podobne, iste ali enakovrstne izdelke na prej navedene teme.

POZOR: Spletna stran toplotnacrpalka.org je trenutno v fazi razvoja imenovani faza ‘BETA’. Vsa vsebina, slike in viri so že v fazi obdelave in testiranja, stran pa je na voljo javnosti zgolj v predstavitvene namene do nadaljnjega oziroma dokler se to obvestilo ne spremeni.

DISCLAIMER

Spletna stran https://toplotnacrpalka.org se nenehno trudi, da so podatki na spletni strani točni, vendar ne more dati in ne daje nobene garancije v zvezi z informacijami pridobljeni na spletni strani toplotnacrpalka.org. Spletna stran je ustvarjena z namenom podajanja informacij splošnega interesa in nikakor ni odraz strokovnega svetovanja strokovnjakov. Če se odločite, da se boste zanašali na katerekoli informacije, ki so objavljene na spletni strani toplotnacrpalka.org, se nanje zanašate na lastno odgovornost.

STATISTIKA OBISKA

Spletna stran toplotnacrpalka.org spremlja statistiko obiska.

KOMUNIKACIJA

Upravljavec bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo. V primeru da temu uporabnik nasprotuje se bo dogovorila posamično alternativna rešitev za komunikacijo.

Potrebujete dodatne informacije o določenih toplotnih črpalkah, ponudnikih, izvajalcih ipd.? Razmišljate o nakupu toplotne črpalke?

Prosimo upoštevajte, da je naše spletno mesto le mesto, kjer lahko najdete informacije in neposredno ne prodajamo izdelkov, ki se oglašujejo na naši spletni strani. Če potrebujete posebno ponudbo ali več informacij o izdelku, vas prosimo da poizvete vse informacije pri enem izmed oglaševalcev, ki jih lahko najdete na naši spletni strani. Za vsa vprašanja glede oglaševanja in podobno nas lahko kontaktirate na naš podporni e-mail.