TOPLOTNE ČRPALKE BRYANT

Charles Bryant je bil podjetnik industrijske dobe v Ameriki. Začel je s proizvodnjo peči leta 1904 in družbo je ponesel med najuspešnejše takratnega časa. Podjetje Bryant je zdaj v stoodstodni lasti družbe United Technologies, proizvaja pa toplotne črpalke, klimatske naprave, sisteme za čiščenje zraka ipd.

Vrste toplotnih črpalk Bryant

Tri linije toplotnih črpalk so zasnovane z namenom ponuditi vsakemu potrošniku nekaj. Vsi modeli črpalk imajo oceno Energy Star, kartoplotna crpalka bryant serije evolution pomeni, da bodo pripomogli k občutnemu zmanjšanju računov za ogrevanje in hlajenje v primeru z dosedanjim načinom ogrevanja (npr. peč na olje). Toplotne črpalke Bryant omogočajo visok izkoristek toplotne Bryant serija evolutionenergije in so zelo priljubljene pri uporabnikih, ki se zavzemajo za »zeleno« tehnologijo. Bryant nudi za vse toplotne črpalke običajno 10-letno garancijo.
Toplotne črpalke Bryant serije Evolution: Gre za ene najzmogljivejših toplotnih črpalk v tej branži. Porabijo manj kot polovico energije, ki jo porabi npr. samo 15 let stara toplotna črpalka. Te dvo-fazne toplotne črpalke so odlične za uravnavanje notranje klime v vseh letnih časih.
Toplotne črpalke Bryant serije Preferred: Ta serija je enako zmogljiva kot serija Evolution, vendar ima nekoliko nižjo učinkovitost. Na voljo so tako eno kot dvo-stopenjski modeli, ki bodo zagotovo zadostili vašim potrebam. Vse toplotne črpalke te serije so ocenjene kot zelo učinkovite (Energy Star).

Toplotne črpalke Bryant serije Legacy: Veliko toplotnih črpalk različnih blagovnih znamk na trgu je moč najti po že skoraj smešno nizki ceni, vendar se to odraža v izjemnem padcu kakovosti, kar pa ne velja za toplotne črpalke podjetja Bryant iz serije Legacy. Gre za enostopenjske toplotne črpalke, ki omogočajo Energy Star, ter so pravo nasprotje ostalim poceni in nekvalitetnim črpalkam, saj ponujajo pravzaprav največ glede na postavljeno ceno.

Cena

Bryant eko plusSerija Evolution ima precej zasoljeno ceno zaradi njihove visoke učinkovitosti in uspešnosti. Serija Preffered je resda nekoliko višja od ostalih toplotnih črpalk srednjega razreda, vendar je tudi veliko bolj učinkovita in kakovostna. Serija Legacy pa vključuje toplotne črpalke, ki so dostopne po izjemno ugodnih in konkurenčnih cenah in velja za serijo boljših toplotnih črpalk osnovnega razreda.
Natančna cena toplotne črpalke Bryant je odvisna od velikosti modela, ki jo izberete, ravni učinkovitosti in ali je sama črpalka enostopenjski ali dvostopenjski model. Cene se začnejo pri 2.000 evrih in presegajo 5.000 evrov. Za montažo najemite strokovnjaka, predhodno pa se prepričajte, da boste za vaš denar dobili največ. Svetujemo vam da podate poizvedbo pri različnih ponudnikih ali preko naše strani.

Add a Comment