TOPLOTNE ČRPALKE LENNOX

LENNOXToplotne črpalke podjetja Lennox so zanesljive in ekonomsko učinkovite. Lahko vam ponudijo dodano vrednost za vaš dom ali pisarno. Gre za toplotne črpalke, ki so odraz kvalitete. Lennox je zanesljivo podjetja, ki je med vodilnimi v branži ogrevanja in hlajenja. Podjetje proizvaja širok nabor izdelkov, med drugimi klime, peči, toplotne črpalke ipd.

Model 13HPX

Toplotna črpalka podjetja Lennox, model 13HPX velja za vstopni model. Zaznamujejo jo dobre lastnosti kot so ekonomičnost, odgovornost do okolja (ne izloča praktično nobenih emisij), ter zmožnost ogrevanja in hlajenja. Ne glede na svojo učinkovitost pa ostaja varčna tako pozimi kot poleti. Ena izmed lastnosti, ki jih je potrebno izpostaviti je tiho delovanje toplotne črpalke (max: 76db), ki ga omogoča neposreden pogon ventilatorjev, ki je zasnovan tako, da je njegovo delovanje tišje in s tem podaljšuje življenjsko dobo črpalke. Lennox 13HPX odlikuje pocinkana jeklena konstrukcija, ki je narejena za to, da traja – brez korozije in rje.

Toplotna črpalka Lennox model X21

Vrhunski model toplotne črpalke podjetja Lennox je toplotna črpalka X21. Gre za ponos podjetja, saj slednja velja za eno izmed najtišjih, obenem pa najbolj efektivnejših toplotnih črpalk, ki jih je močToplotna črpalka Lennox kupiti. Model X21 omogoča tudi priklop solarnih celic, ki omogočajo, da je ob primerni sočni svetlobi toplotna črpalka popolnoma prosta emisij, saj ne koristi niti električne energije našega stanovanja ali hiše, temveč se napaja izključno preko solarnih kolektorjev. Model X21 bi skorajda težko primerjali s katero drugo toplotno črpalko podjetja Lennox, saj ga odlikuje ekskluzivna tehnologija SilentComfort™, dvostopenjsko delovanje, ter možnost natančnega vzdrževanja temperature in ohranjanja nizkih stroškov. Da je vzdrževanje tega modela toplotne črpalke resnično nizko potrjuje tudi oznaka ENERGY STAR®, ter samo priznanje, ki ga je dobila ta toplotna črpalka v letu 2012 s strani ENERGY STRAN kot najbolj učinkovita toplotna črpalka pri preprečevanju emisij toplogrednih plinov.

Add a Comment