TOPLOTNE ČRPALKE RHEEM

Informacije o podjetjuPodjetje sta ustanovila brata Donald in Richard Rheem leta 1920. Njihova prva linija izdelkov so bili grelniki vode, ki so se tržili izjemno uspešno na nivoju celotne države po takratni distribucijski mreži, kljub takratni veliki krizi. Po letu 1950 je podjetje uspešno zagnalo proizvodnjo naprav za ogrevanje prostorov, med drugim oljne peči in klimatske naprave. Med razvojem toplotne črpalke so inženirji podjetja Rheem sledili vsakemu koraku in trendu pri razvoju le-te, verjetno so tudi zato še vedno vodilni na področju proizvodnje toplotnih črpalk.

Toplotne črpalke RheemRheem toplotna črpalka

Rheem ponuja širok spekter izdelkov svojim potrošnikom, med drugim tri vrste toplotnih črpalk. Večina teh ima v povprečju 10-letno garancijo s strani samega podjetja.

Toplotne črpalke serije Prestige: Gre za vrhunske modele toplotnih črpalk, ki jih odlikuje dvo-stopenjsko delovanje. Rheem Prestige serija je dobila tudi priznanje Energy Star. V toplejših podnebjih je ta serija toplotne črpalke prodana več kot katerakoli druga.
Rheem Classic serija: Toplotne črpalke Classic serije so najbolj privlačne kupcem v zmernih podjetjih.
Rheem Value serija: Že ime nekako označuje, da gre za serijo modelov, ki cilja na kupce, ki želijo stroške opreme čim bolj oklestiti. Če ciljate na ugodno ceno in dober izkoristek, potem je ta enostopenjska toplotna črpalka prava izbira za vas.

Cena

Kot vse toplotne črpalke, se tudi črpalke Rheem blagovne znamke razlikujejo glede na velikost, učinkovitost, lahko so enostopenjske ali dvostopenjske, zato je fiksno ceno težko določiti.

Add a Comment