TOPLOTNE ČRPALKE TRANE

Trane toplotne črpalke so, kot že povedano, edinstvene, strokovno oblikovane, da zagotovijo leta in leta nemotene uporabe. Med drugim so te toplotne črpalke zelo pogosta izbira veliko strokovnjakov v ZDA, kot tudi drugod po svetu. Zelo malo energetsko osveščenih podjetij, kot tudi zasebnih potrošnikov še ni slišalo za blagovno znamko Trane, saj gre za toplotne črpalke, ki so vodilne v tej industriji.Modeli: Ultra efficiency, Super eficiency, High efficiency in Standard efficiency.

Tipična namestitev Trane toplotne črpalke vključuje termostat, ki nadzoruje delovanje sistema toplotne črpalke kot celoto, nadzoruje delovanje sistema toplotne črpalke kot celoto,notranji prerezTrane toplotna črpalka pretoka zraka, ter filter za zrak, ki skrbi da po zraku ne kroži prah.

Tisti, ki niste seznanjeni s tovrstnimi toplotnimi črpalkami, vas verjetno zanima kako dejansko Trane toplotne črpalke delujejo? Preprosto povedano »premika« toploto iz ene lokacije na drugo. To pa počne tako kot to počne hladilnik, samo v obratnem vrstnem redu.

Podjetje Trane je znano po svoji kakovosti. Njihove toplotne črpalke delujejo gladko in brez težav. Dandanes je dejansko v uporabi na tisoče toplotnih črpalk v vseh velikostih v poslovnih zgradbah kot v domovih, v različnih podnebjih in v različnih okoljih. Proizvode podjetja Trane lahko najdete v mnogih šolah, zdravstvenih kompleksih po svetu, med drugim jih uporabljajo tudi velike koroporacije kot so Honda, Motorola in Lucent Technologies.

Add a Comment