TOPLOTNE ČRPALKE SANYO

Ime Sanyo danes velja kot trdno zasidrana blagovna znamka, ki ga je svojim potrošnikom visoko kvaliteto. Njihove toplotne črpalke je mogoče namestiti na dva načina – lahko so samostoječe, torej gre za samostojno enoto ali pa se jih namesti na steno.Sanyo preizkuša svoje toplotne črpalke v Skandinaviji, kjer so le-te resnično izpostavljene najtršim pogojem, ko govorimo o ogrevanju. Sanyo je eden izmed pionirjev, ki je integriral tehnologijo CO2 v toplotne črpalke, prav tako pa je prvi ponudil na trg toplotno črpalko, ki omogoča gretje sanitarne vode na osnovi hladilnega plina (CO2). V nadaljevanju sledi obravnava najnovejšo toplotno črpalko na zrak Sanyo CO2 ECO.

Toplotna črpalka Sanyo CO2 ECOSanyo EKO

Oblikovana je tako, da nudi vrhunsko obdobje, ima dolgo življenjsko dobo in je zelo zanesljiva. Nova toplotna črpalka CO2 ECO podjetja Sanyo uporablja ogljikov dioksid kot hladilni plin oz. hladilno sredstvo. Slednji omogoča znatno povišanje temperature dobavljene vode (možnost skladiščenja vode tudi pri 65 °C, kljub temu da je zunaj -25°C). Prednost te naprave je, da pri zelo nizkih temperaturah (-20°C) obratujejo še vedno z približno 90% grelne moči.

Edinstvena in inovativna lastnost Sanyo CO2 Eco sistemov je, da slednja toplotna črpalke zagotavlja tako ogrevanje hiše kot tudi vode, primerna je za ogrevanje prostorov do 200 m2 in je invertersko regulirana. Običajna garancija na toplotne črpalke Sanyo je 24 mesecev.

Add a Comment