TOPLOTNE ČRPALKE AMERICAN STANDARD

American Standard toplotne črpalkePodjetje American Standard je začelo leta 1880 s proizvodnjo peči, kar pomeni, da imajo določene izkušnje z ogrevanjem hiš v mrzlih zimah. Družba je bila med drugim večkrat prodana in združena z raznimi podjetji, vendar se je blagovna znamka ohranila. Danes je American Standard ena izmed bolj zaupljivih blagovnih znamk na področju ogrevanja in hlajenja po vsem svetu. Danes eno izmed najširših ponudb proizvodov ogrevanja in hlajenja v industriji, vključno s pečmi na plin in olje, centralne klimatske naprave ipd.

V ponudbi imajo skupno 6 toplotnih črpalk, ki so porazdeljene v tri serije.

Toplotne črpalke serije Platinium: Toplotne črpalke s certifikatom Energy Star, ki nudijo dvo-stopenjsko delovanje in visoko energetsko učinkovitost. Serija Platinium ima 12-letno garancijo kompresorja, ter garancijo na posamezne dele toplotne črpalke, ki se obravnava kot ena izmed boljših oblik garancije v industriji ogrevanja.

Toplotne črpalke serije Gold: Enostopenjske toplotne črpalke, z zelo dobro oceno Energy Star, 10-letna garancija.
Toplotne črpalke serije Silver: Prav tako enostopenjske toplotne črpalke, z oznako Energy Star, 10-letna garancija kompresorja in 5-letna garancija na posamezne dele.

Cena toplotnih črpalk American StandardAmerican standard serija gold

Cene so primerne ceni konkurence, kater ni pretirano nizka. Serija Platinium je najdražja in se lahko kosa z prav tako izjemno kvalitetnimi in precej dragimi toplotnimi črpalkami podjetja Carrier. Serija Gold in Silver pa imata zelo spodobno ceno, ki pa je odvisna od modela, ter njegove učinkovitosti in zmogljivosti. Cene se gibljejo od 1.500 pa vse preko 4.500 evrov.

Zaključek
Kar se tiče zanesljivosti, prijaznosti do uporabnika, energetske učinkovitosti in same zmogljivosti so American Standard toplotne črpalke za povprečno gospodinjstvo vredne nakupa.

Add a Comment