TOPLOTNE ČRPALKE SAMSUNG

Samsung za svoje toplotne črpalke, katerih primarni vir je zrak uporablja izraz »pametno ogrevanje«. Njihov ogrevalni sistem EHS Samsung Smart ustvarja toploto s pomočjo zraka, ki jo prenese na vodo, ki jo potem lahko uporabimo za ogrevanje na radiatorje, za talno ogrevanja in za zagotavljanje tople vode, njeno skladiščenje, pranje ipd.

Samsung pametno ogrevanjeSamsung EHS

Samsung EHS ogrevalni sistem je eden izmed najbolj energetsko učinkovitih načinov, s pomočjo katerega se lahko segreva vaš dom. Omogoča izkoriščanje naravne toplote od zunaj, tudi v mrzlih dneh lahko sistem ustvarja toploto kar do 4-krat bolj učinkovito kot druge oblike ogrevanja (plin, olje, električni grelci …) Samsungov sistem ogrevanja – EHS je bil s strani vlade v Veliki Britaniji priznan kot način ogrevanja, ki zmanjšuje emisije ogljikovega dioksida in porabo goriva.

Samsung EHS lahko uporabljamo čez vso leto. Omogoča nam, da zmanjšamo svoje celotne stroške za porabo energije na okolju prijazen način ogrevanja in hlajenja. Z uporabo obnovljivih virov energije lahko pripravljamo vodo za talno ogrevanje, grejemo sanitarno vodo, ter ogrevamo pozimi ali poleti hladimo s pomočjo notranjih toplozračnih enot.

  • Sistem Samsung EHS sestavlja inverterski kompresor, ki omogoča optimalno delovanje glede na zunanjo temperaturo. Do zunanje temperature -10°C je sposoben greti z 90% svoje moči.

  • Sistem sestavljata kompaktni in lahko zunanji enoti, ki zasedeta zelo malo prostora, monter pa jih brez večjih težav lahko namesti.

  • Samsung EHS je mogoče povezati tudi z drugimi produkti ogrevanja (z zalogovnikom tople vode, s solarnimi ploščami, s pomožnim ogrevalnikom vode), kar kaže na izjemno vsestranskost.

SAMSUNG EHS PRODUKTI

Samsung EHS MONO: Stroškovno najbolj učinkovita rešitev ogrevanja za večino domov. EHS MONO uporablja zunanjo enoto z hidravličnimi deli, zato je sistem mogoče namestiti hitro in preprosto.

Samsung EHS SPLIT: Tovrsten sistem ogrevanja s toplotno črpalko zrak voda je najnovejša pridobitev Samsunga, ki je bil projektiran in zgrajen posebej z razlogom, da nudi najboljše mogoče optimalno gretje.

Samsung EHS TDM: Vrhunec dolgoletnih raziskav je slednja toplotna črpalka na zrak. Izjemno enostavna za namestitev, konfiguracijo in kar je seveda najpomembnejše, za uporabo. Sistem Samsung EHS TDM je odlična rešitev za vse letne čase, saj omogoča ogrevanje, kot tudi hlajenje. Sistem odlikuje tudi pametno upravljanje med tehnologijama zrak-zrak (omogoča hlajenje in ogrevanje, ter hitro doseže želene stabilne temperature) in zrak-voda (energija iz zuanjega zraka se uporablja za ogrevanje s pomočjo radiatorskega sistema in za ogrevanje sanitarne vode).

Samsung ogrevanje hiše

Samsung je vodilno podjetje na področju mnogih tehnoloških izdelkov. Če ste človek, ki išče potrjeno zanesljivost potem končno lahko izberete izdelek, ki mu lahko zaupate in ki bo zagotavljal, da bo vam in vaši družini toplo pozim

Add a Comment