TOPLOTNE ČRPALKE AMANA

Amana toplotne črpalkeAmana je ena od vodilnih svetovnih proizvajalcev zanesljivih in učinkovitih sistemov toplotnih črpalk, ki ponujajo izjemno kakovost, udobje in zmogljivost za vaš dom ali podjetje. Če se vrnemo stoletje nazaj, se Amana odlikuje kot vsestranski proizvajalev stanovanjskih in pisarniških naprav, Amana je ameriška ustanova, katera si je prislužila ugledno ime med obstoječimi podjetji, ki se ukvarjajo s klimatizacijo (ogrevanje, prezračevanje in klimatske naprave) po celem svetu. Amana je zanesljivo podjetje, katero stoji za svojimi inovacijami že skoraj celo stoletje.

Amana toplotne črpalke zagotavljajo ustrezno kakovost in vrednost za potrošnike. Njihov ponos so vse faze izdelave toplotne črpalke – od Amana phd toplotna crpalkasame idejne zasnove do končnega zapakiranega produkta.Amana

Podjetje Amana se zavezuje k zagotavljanju ustrezne kakovosti in vrednosti za končnega uporabnika, saj strmijo k temu da so najboljši. Od trenutka ko izdelek zapusti tovarno Amana, se ne ustavijo, vendar se trudijo še naprej, za še boljši razvoj in izboljšave, saj je po njihovem mnenju zadovoljstvo strank najboljša garancija v tej industriji. Amana ima pestro izbiro toplotnih črpalk, katere so vam na voljo. Predlagamo, da si podrobneje pogledamo naslednja modela:

Amana PHD toplotna črpalka:
Toplotna črpalka zagotavlja vrhunsko celoletno udobje – ogrevanje in hlajenja. Poleg visoko zmogljivega kompresorja Copeland scroll – boste uživali ob nižjih stroških električne enrgije za celotno življensko dobo sistema. Enota je opremljena z zvočnimi odejami, katere nam dajo rezultat izjemno tihega delovanja.

S priznanjem nagrajena CPLJ Toplotna črpalka:
Toplotna črpalka ima privlačno kovinsko kapo, katera ščiti pred poškodbami tuljavo in hkrati ojača celotno enoto. Zasnovana je za talno ali strešno vgradnjo. Sam podstavek toplotne črpalke je zasnovan za odlično odvajanje vode. Glavnina enote je izdelana iz poliestra, kateri je lakiran s prahom in s tem ponuja odlično vzdržljivost in boljšo odpornost na UV žarke.

Add a Comment